fredag 19 november 2010

Magknip och en bröllopsbild!

Jaha, nu sitter man här hemma en fredagskväll. Jag som har längtat till den här helgen men nu blir den inte alls som jag hade tänkt mig. Runt 14.00 tiden fick jag jordens jävla magknip. Jag är så sjukt rädd att få magsjuka och jag hade så ont att jag knappt kunde prata. Jag bara sluddrade lite och försökte andas. Till saken hör att jag lider av svår mensvärk men jag hade sista mensdagen i går så mensvärk tror jag inte att det är, kanske något jag ätit?
Jag mår i alla fall bättre nu, lyckades ta mig hem efter en OLIDLIG spårvagnsresa. Sprang direkt till medicinskåpet och svalde några av mina värktabletter och efter 10 minuter sov jag.
Vaknade några timmar senare och magvärken hade lättat men jag hade fortfarande ont i ryggen. När man har så ont i magen så spänner man hela kroppen och tillslut har man ont överallt.

Så dagens planer blev inställda och i morgon skulle jag på fest hos chefen. Hon är min chef på riktigt men vi är ordentligt tajta på vårt jobb så vi umgås som vänner också. Därför jag älskar mitt jobb och jag älskar mina arbetskamrater så mycket med att jag ville bespara dem magsjukan. Så jag håller mig hemma i morgon också, om i fall att liksom.

Sådär, i kväll blev det inte så mycket om hur duktig jag är utan mer om hur dåligt jag mår. Kul att läsa? Njae, jag bjuder på en bild också så kanske det livar upp lite!

Sådär, nu blev alla bröllopsfantaster där ute glada va? Bilden är tagen av Jana Mäkinen som ni kan trycka er till här på höger sida! TRYCKTRYCKTRYCK!!
Min syster är den som jag retuscherat bilden, gillar den efter som havet ser så dramatiskt ut.

Det var så roligt att stå ute på klipporna i Varberg och bli fotograferad när folk på strandpromenaden jublade och skrek lyckoönskningar åt oss. Snacka om lyckorus som ven genom alla mina ådror just då!

2 kommentarer:

Lucyinthesky sa...

Vilken vacker bild!

Bröllopsmonstret sa...

Tack så mycket! :) Jana är en grym fotograf :)