söndag 13 mars 2011

Renovering 1.0

Här är alltså anledningen till att jag ligger lite efter med pysslandet. Renovering av hallen. Ser ni det fina hålet från garderoben? Vi kom i alla fall fram till att det skulle se dumt ut om vi satte ditt nytt golv efter som detta fått sin naturliga slitage. Man hade ju kunnat byta hela golvet men det har vi inte råg med för tillfället. Man hade ju kunnat slipa upp hela golvet men tanken är ju faktiskt att golvet ska bytas en dag.
Vi funderade länge på det innan jag kom på den perfekta lösningen. Vi kan ju inte ha någon dörrmatta för katterna kissar på den. Vi har försökt med flera olika sorter men så fort det blir lite blött ute och mattan blir lite blöt så ser katterna det som fritt fram att kissa.
Så idag ska vi åka ner till återbruket och köpa lite sten eller något. Vi får se vad vi hittar, först ska vi hämta ett tapetprov.
Vi sätter alltså sten där vi kan ställa skorna, det blir perfekt, precis där man går in. Förr var man tvungen att gå förbi garderoberna genom halva hallen för att komma till skostället.

Jag tror att det kommer bli jättebra. Listerna måste bytas ut också men det är småsaker. Nu när de hysteriskt hemska tapeterna äntligen är nere så kan man fokusera på de små detaljerna!
Nu är allt tråkigt gjort och bara det roliga kvar!

Inga kommentarer: